A lassú szex izgató, ráadásul még 4 előnye is van (18+)

A legtöbben inkább a vad és heves szexre esküsznek, nem pedig a kicsit monotonnak ható, lassú szeretkezésre. Pedig az elnyújtott összebújásnak egyaránt akadnak előnyei, mégpedig nem is akármilyenek… Nézzük meg ezt a fontos listát közelebbről!

Tovább bírod

Az első – és sokak számára legfontosabb – pont, hogy a lassú szeretkezés együtt jár a késleltetett orgazmussal (legalábbis, ami téged illet). Ez nem csak akkor lehet előny számodra, ha egyébként könnyen elélvezel, hanem akkor is, ha szeretnéd maximálisan kiélvezni a szeretkezést és a csúcspontot egyaránt.  Amennyiben sikerül kicsit elnyújtani az aktust, úgy a visszatartott orgazmus még nagyobb erővel robbanhat a szeretkezés végén, persze mindkettőtök örömére. Ráadásul, ha még sosem volt részed lassabb szexben, akkor minden egyes mozdulat új távlatokat nyithat meg előtted.

Nagyobb eséllyel lesz orgazmusa

Köztudott, hogy a nők sokkal lassabban tudnak elélvezni, mint a férfiak, s míg ők éppen gyorsan próbálkoznak a csúcsra jutni, addig te nyilvánvalóan megpróbálod visszatartani az orgazmusodat.  Nos, a lassú szeretkezés során éppen ezeket az előnyöket élvezhetitek: te később jutsz el a csúcsig, míg a partnerednek automatikusan több ideje marad, tehát nagyobb eséllyel fog minden „extra segítség” nélkül elélvezni.  További bónusz, hogy bár a nők szintén szeretik a vad szexet, a lassú, elnyújtott és számodra talán monotonnak ható mozdulatok segítségével könnyebben elélvezhetnek.

Akár együtt is elélvezhettek

Amellett, hogy a partnerednek az átlagosnál jóval nagyobb eséllyel lesz a szeretkezés során orgazmusra, arra is számíthattok, hogy végre egyszerre élveztek el.  A lassabb mozdulatok kiszámíthatóbbak, általában nem járnak váratlan fordulatokkal, ezért könnyebben ki tudjátok kalkulálni az orgazmusok időpontját.  Ha idáig még sosem sikerült egyszerre elélveznetek, akkor ezzel a módszerrel bátran megpróbálhatjátok, jó eséllyel végre bekövetkeznek a várva várt eredmények, és igazán különleges élményben lehet részetek.

Intimebbnek hat a szeretkezés

Nem mintha minden esetben erre vágynának a nők, vagy éppen a férfiak, de a lassú szeretkezés sokkal intimebbnek hat, mint a teljesen vadító szex. Annak is megvan a maga varázsa, ez megkérdőjelezhetetlen tény, de a lassú és elnyújtott szeretkezés egészen más élményt tud nyújtani.  Sokkal bensőségesebb, intimebb és közvetlenebb egy ilyen aktus, amivel ráadásul bizonyítani is tudod, hogy figyelmes és odaadó szerető vagy. Már az rengeteget számít, ha akár egy-két percre lassítasz, és mondjuk egy vad összebújást néhány komótos mozdulattal színesítesz. Így adsz a hölgynek némi előnyt, te kicsit pihenhetsz, ráadásul még a törődésedet is érezteted… Kell ennél több?

(Forrás: men.hu)

A cikket a www.MrPotencia.hu oldal tette közzé.