Merevedési zavar - Kitartás

Ha már beszélt orvosával merevedési zavaráról, megtette a legfontosabb lépést. De van még egy lényeges dolog, amit nem szabad szem elől tévesztenie. Ez az kitartás.

Kitartás nélkül, minden amit elért, miközben merevedési zavarával küzdött, meghiúsulhat. Hogy ezt elkerülje, három dologra kell odafigyelnie.

Először is, kitartóan alkalmazza az orvos által ajánlott kezelést, ami nem feltétlenül hoz eredményt már az első néhány alkalom után.

Másodszor, legyen kitartó a kapcsolatában, hiszen ha egy ideje már nem éltek szexuális életet, akkor újra fel kell építeni a bensőséges viszonyt.    

Harmadszor, próbáljon egészségesebb életet élni, hiszen ez jó irányba befolyásolhatja szexuális életét is.

AZONNALI HATÁS?

Könnyű azt gondolni, hogy ha már felkereste orvosát, túl van a nehezén. Nem lehetetlen, hogy a kezelés azonnali eredményeket hoz.

Ha receptre felírt gyógyszert kapott merevedési zavarára, az azt jelenti, hogy néhány nehézségen már túl van, amelyek miatt a férfiak hajlamosak csendben szenvedni. Ez nem feltétlenül jelenti viszont azt, hogy a kezelés segítségével Ön és partnere már rögtön az első próbálkozáskor kielégítő szexuális élményt fognak átélni.

Néhány próbálkozás szükséges, mielőtt visszatérnek a normális kerékvágásba. Néhány kezelés esetében az is előfordulhat, hogy módosítani kell a gyógyszer adagolását, de ezt orvosával kell megbeszélnie.

Az is megtörténhet, hogy a felírt kezelés nem megfelelő az Ön számára. Ha ez a helyzet, ne adja fel a reményt, és beszélje meg a további lehetőségeket orvosával. Előbb azonban győződjön meg róla, hogy tényleg esélyt adott az először kiválasztott kezelésnek.

Nem könnyű kitartónak lenni. Ragaszkodni valamihez, és nem feladni hősies hozzáállás. Tudjuk, hogy egy felírt gyógyszert kitartóan alkalmazni nem ugyanaz, mint felmászni az Everest csúcsára nemzetközi hírnevet és dicsőséget elérve. Mégis, merevedési zavar esetén a saját szimbolikus hegyünket kell megmásznunk. Ha elér egy pontot, ahol úgy érzi, szívesen feladná a küzdelmet, ne tegye, hanem próbálkozzon tovább kitartóan. Jusson túl az akadályokon, és így nagyobb esélye lesz, hogy végleg leküzdje merevedési zavarát.

Amikor már eljutott az elhatározásig, hogy javít szexuális életén, kár lenne az addig elvégzett munkát félbehagyni.

Gyakori tévedések

  • A kezelés azonnal működni fog
  • Szexuális magabiztosságát azonnal visszanyeri
  • Soha többé nem lesznek szexuális egészségével problémái
  • A kezelés önmagában visszahozza kapcsolatába az intimitást és a bensőségességet
  • Nem lesz többé semmilyen visszaesés aktív szexuális életében.

CSALÓDÁS

Összeszedte bátorságát, hogy szembenézzen merevedési zavarával. Megkapta a kezelést. Mindezek ellenére mégsem tapasztal semmilyen javulást. Ez nagyon kiábrándító lehet. Amikor csalódottnak érzi magát, könnyen feladja a teljes kezelést. Ne tegyen így. Időt vehet igénybe, amíg megtalálja az Önnek megfelelő megoldást merevedési zavarára. Ha tartósan nem javul a helyzet, keresse fel újra orvosát, és beszélje meg a további lehetőségeket.

(Forrás: merevedesizavar.hu)

A cikket a MrPotencia.hu oldal tette közzé.